Lignano

Lignano

lignano mapPříjemné prožití dovolené Vám nabízí Lignano, které se rozkládá na písčitém výběžku v laguně Di Marano, mezi Terstem a Benátkami. Vyberte si z nabídky ubytovacích zařizení



 

Lignano Riviera

Fanoušci kempinku, vodní lyžaři a milovníci jezdeckého sportu zde najdou svůj „pozemský ráj“. Na východním konci je oblast lemována řekou Tagliamento. Zde je nejzachovalejší kout Lignana, ideální místo pro milovníky přírody. Četné významné objekty propůjčují této části města specifický charakter: vřídla, přístavy pro jachty, zoologická zahrada. Jezdit na modré vodě lodní dopravou je zde samozřejmé. Lignano má na 5000 kotvišť, patří k významným evropským přístavům.

lignano riviera1 lignano riviera2 lignano riviera3 lignano riviera4

Lignano Pineta

symbióza piniového lesa, pláže a ubytovacích zařízení. Rozhodnout se pro Lignano má mnoho důvodů: příroda, sportovní objekty, klidné prostředí. Mezi částmi PINETA a RIVIERA najdete Golfový Club. Pro děti je zde „PARK I GOMOSI“. Obliba Lignana není pouze v moři. Pláž v Lignanu je místem srazu, schůzek turistů. Splňuje všechny požadavky na moderní vybavení. 8 km jemného písku, mírný pokles do moře, slunečníky. Pár kroků od moře Vás pohltí pásy zeleně s blahodárně působícími piniovými háji a květinovými záhony. Klid, relaxace, soukromí, jinde dávno zapomenuté, zde ještě zaručeně najdete.

lignano pineta1 lignano pineta2 lignano pineta3 lignano pineta4

Lignano Sabbiadoro

Historické jádro města. Jeho ulice jsou lemovány hotely, obchody, restauracemi. Všechny části nabízí mnoho středisek zábavy. Populární AQUASPLASH, Lunapark STRABILIA, GULIVERLANDIA, PARCO JUNIOR, aréna pro večerní představení, diskotéky, restaurace, obchody, butiky, obchody. Důležitá je skutečnost, že na prvním místě je bezpečnost turistů, o kterou se na pláži stará dostatek zaměstnanců. Je zde velké středisko rychlé záchranné služby. Všechno přispívá k tomu, že všude panuje magický pořádek a nerušený soukromý život a příkladná pohostinnost.

lignano sabbiadoro1 lignano sabbiadoro2 lignano sabbiadoro3 lignano sabbiadoro4